Helg!

Hej på er folk därute :)
Har inte bloggat och det beror på att igår efter skolan så umgicks jag med Anna, Micaela och sist men absolut inte minst fröken Hellgrena! Vi har såklart haft det skoj och imorse vaknade jag hemma hos anna med två underbara kvinnor. Nu drog jag hem och duschade + dammsög mitt rum (kommer inte ens ihåg senaste gången jag gjorde det? :o)
Nu ska jag dra vidare till jakan!
lovelovelovelove..

New thäängs

Hej jag är glad idag ! Haha vet inte varför men det kanske beror på att jag äntligen har nya skor och jacka :)


hahah man kanske inte ser jackan men de är inte så mkt att se egentligen. rätt tråkig men i like it anyway :)


hej

Vaknade nyss och blev rätt chockad när jag tittade på klockan. Idag är jag ledig från skolan och det är meningen att man ska plugga hemma. Klockan 5 har jag dessutom utvecklingsamtal. Blä, kände att det var lite onödigt att sova bort hela dagen. Nu ska jag äta frukost, dra på mig några kläder och sen ta itu med min NO och städa mitt rum som jag aldrig orkar göra. Jag behöver tvätta kläder också, haha suck. Bättre än att vara i skolan i alla fall!

Ha en bra dag!

SNOW OUTSIDE

Kom hem från skolan för ett tag sen och är just nu rätt trött. Det är äckligt väder ute, snöstorm och kallt. I skolan dansade vi afrikansk dans, roligt men svårt. Det var inte exakt samma som jag går på men liknande :) !


Utanför mitt fönster ;o

Godnatt !

Ligger här i sängen och ska titta på lite vampire diares innan jag somnar.. Skolhelvete imorgon, mindre roligt men vad ska man göra ?
Sov gott!


Bildbomb!

Har inte bloggat iknow! Men har vart med min prinskorv Micaela. Sov hos henne igår efter att vi drog till kista och köpte lösnaglar. Sen har jag vart hos henne hela dagen och kollat på film, pluggat, ätit, chillat och haft det lika roligt som alltid ;)

Nu kommer bilder ma'fackas!
Igårkväll:

snygga jävel!

mindre snygga jag.. haha


och idag:





Micaela mattegeniet löste ett ganska enkelt tal!

mina fiiina naglar

micaelas

u wana be on top ?


morgonrockar hela dagen säger jag bara ;D

hahhahah leon ! dööör

hahhah ja dööör MUSTAFA!

Sovmorgon är bäst.

Godmorgon !
Sov till halv 2 idag och det var bara så sjukt skönt. Egentligen skulle jag ha följt med pappa till ängsjö och joggat men jag bangade. Just nu sitter jag här med datan och kollar lite på tv. Är hungrig men vet inte vad jag ska äta, är ensam hemma också. Vet inte vart mamma är? Idag vet jag inte heller vad jag ska göra, men jag kanske ska träffa Micaela. Vi får se!


jag för några veckor sen.. tjena tjena ida med mittbena!

Nu ska jag kolla på vampire diares tror jag!


Rubriiiik

Hej !
Jag har ingen lust alls att blogga men nu gör jag det ändå. Idag har jag inte gjort något speciellt roligt. Eller jo vart hos morfar på släktträff och sen åkt till kyrkogården och tänt ljus på min mormors grav. Just nu ligger jag här med datan och ska väl snart titta på tv eller något.
Igårkväll var vi på Halloweenfest hos Felicia, rätt kul eller nja. haha :)
 
Bloggar mer imorgon!


Hejhej!

Fyfan va jag är trött! Vaknade vid 11 men låg i sängen tills 12. Sen ringde pappa och sa att han skulle till gymmet, så jag skyndade mig och följde med. Först sprang jag på löpband 3 km, sen rodde jag 2 km och sen gjorde jag lite styrka ben och armar. Ganska nöjd. Nu är jag hemma och har duschat och ska chilla tills jag ska till simhallen i bro. Ska väl äta något också, men vet inte vad? Vi får väl se.


Bild från vintras när jag var i göteborg :)

Godernate!

Time to sleep..


S to the EG

Just nu skulle jag vilja vara hos min Ellen Hellgrena och leka med henne. Men nej hon "orkade inte". Bitch. Istället sitter jag här och gråter, fy farao för dig Ellen! Hahah men jag och Ellen var ute ett tag och tog hand om lite business, bland annat byta jackor. Har inte gjort så mycket annat. Förutom att ätit kebab och legat inne med Anna storpanna.
Jag just nu, jag sitter här och är emo. And it's all because of Ellen Vagina Hellgrena.

Bilder från igår

Ellen fick depression anfall haha!
Så jag tog tag i situationen..
See ya!

Med any :)

Just nu ligger jag och Anna här som två sega kossor och chillar. Bloggade ju inte igårkväll så jag kan väl skriva nu vad som hände igår. Först så var jag ju och bowlade, och Ellen följde med också. Haha det gick ganska dåligt men kul ändå. Sen åt vi på Sushi & Curry house, tog nån kyckling och rödcurry gryta. Smakade typ skit, haha. Efter det släppte farmor av oss hos Ellen, Anna kom och sen gick vi runt ute ett tag tills vi gick hem till mig och sov här. Micca skulle ju också sova här men fick inte för sina föräldrar :( Ellen gick vid 12 tiden för att hon skulle till stan. Så nu är det bara jag och bonden här.
Lägger in bilder från igår snart!

Tre köttbullar ut på en morgonrunda!

Godmorgon !
Har precis hoppat ur duschen och ska äta lite mat. Matvete och korv, hahah matvete låter kanske skumt men det är gött. Vet ni vad jag gjorde imorse ? Jo, jag ställde klockan på tidigt i gryningen (8.55), masade mig upp ur sängen, drog på mig joggingkläder. Sen kom Ellen och Anna förbi vid halv 10, lite försenade, och vi drog ut på en joggingtur. Haha, det gick väl sådär. För det första var det typ storm ute och sen var vi väl rätt trötta. Men vi joggade till jörveln och sen gick vi tillbaka. Så jävla duktiga, eller hur?! Nu ska jag i alla fall äta och sen chilla till kl 3 då pappa hämtar mig. Halv 5 ska jag bowla med min lille farmor och gustav. Blir väl sådär kul. Sen ikväll ska jag vara med girlsen hoppas jag?

Hittade två gamla bilder på mig som jag tänkte bjuda på föressten...

Ett år gammal bild..


Asså jag var grymt ful men det bjuder jag på. Ungefär ett och ett halvt år gammal bild.

Nu ska jag äta min mat och kolla runt på bloggar, puss !

Skor och vampyrer eller nåt.

Var ju i jakan idag. Kollade på lite skor och dom här funderar jag på :)) Sen vet jag inte, hittar inte några andra. Aja, det är väl ett tag tills vintern kommer.
 
typ fodrade vanliga skor, fast höga. ser lite fuckat på bilden men i like them :)

bluuäh just nu ligger jag i min säng som en datanördnolifer. Tittar på Vampire diares, i love it. Har börjat se från början. Så, nu vet ni det.
Hejdågodnatt..

P.S. Jag och Ellen ska jogga i gryningen imorgon tror jag, kommer vi klara det? Det återstår att se...
+ jag är nöjd med mitt hår nu, det var bara friösören som hade fixat det så jag såg ut som Anna-karin Gynekologen.. hahah vissa vet vad jag menar.

Tuesday

Godmorgon!
Ser ni att jag har fixat lite med headern? Tyckte det blev rätt okej :) Vaknade vid halv 12 och kollade på tyra show och top model. Är ensam hemma. Mamma är på jobbet och brorsorna är hos pappa. Mina planer för idag är att städa rummet. INGEN kan ha stökigare rum än jag säger jag bara. Sen ska jag nog duscha och åka till jakan och äta middag med mamma. Det är så skönt att bara ta det lugnt ibland. Inte göra en massa grejer hela tiden. Vet ni vad jag också ska göra? Jo, leta reda på min mobilladdare. Har inte haft mobil på över en vecka bara för att jag inte orkar ladda den. Hahah, alla blir typ galna på mig för att det inte går att nå mig. Well well, jag tycker det är skönt att vara utan mobil.
Aassåå jag orkar inte städa mitt rum, nån som vill komma hem till mig o städa ? :)


bäääxa en bild på mej o bajskorven från lindas facebook :) Hahah ser ut som en grön mupp.

HEJ JAG HETER IDA OCH JAG SKA BLI EN NUNNA

Hahah sorry for inlägget tidigare idag. Nu har jag lugnat mig men jag är fortfarande inte nöjd med håret, bajsbajsbajs. Aja, jag får väl bli van med det. Asså fuck mitt hår, ska bli nunna så ja slipper visa skiten tror jag! Just nu sitter jag i vardagsrummet med min mami och datanördar o kollar lite på tv. Idag har jag inte gjort ett skit sen jag kom hem från frisören. Eller jo vi åt lunch i Jakan och sen hem och sov i typ en timme.

Har inget mer att skriva, bild på håret kommer väl någon gång.

Seyou !

FUCKING PAGE ?!?!?!

Är så jävla ledsen just nu. Har vart och klippt mig. Det första jag säger är: jag vill INTE ha page, och vad klipper cepefittfrisören ? HAN KLIPPER EN JÄVLA KORT PAGE. Och dessutom var det fett jobbigt för jag har ju tappat hår och han bah sucka och grejer och det va skitpinsamt. Jag har störtbölat asså.
Jag hatar friösrer som inte fattar ett skit.


RSS 2.0